Sunday, October 2, 2022
HomeFashion NewsHoe gepast te kleden in het Midden-Oosten en wat ik droeg!

Hoe gepast te kleden in het Midden-Oosten en wat ik droeg!

Wat ik droeg in het Midden-Oosten

Als je me op Instagram volgt, is het je misschien opgevallen dat mijn familie en ik onlangs een spannende, wervelende reis naar het Midden-Oosten hebben gemaakt. We reisden naar de Verenigde Arabische Emiraten, Jordanië, Israël en Egypte. Het was surrealistisch en spectaculair. We hebben zoveel gezien, en ik vond het ook geweldig om te zien hoe de kinderen het ervaarden. Voor meer details over de reis, waar we heen gingen en verbleven, en wat we hebben gedaan, zorg ervoor dat je morgen terugkomt voor dat bericht. Ik ben ook van plan om binnenkort een volledige samenvatting op YouTube te doen. Abonneer je daar zeker om geen nieuwe video’s te missen!

Kledingvoorschrift voor dames in het Midden-Oosten

Het Midden-Oosten is veel conservatiever dan de VS. Ik moest de stukken die ik aan het inpakken was heel strategisch plannen. Ik moest ook alles in twee tassen inpakken: een handbagage en een grote draagtas. De reden dat we geen tassen hebben ingecheckt, is omdat het schema zo vastgelopen was, we wilden niet het risico lopen bagage kwijt te raken en dus tijd te verliezen. Ik ben altijd strategisch als ik inpak, maar dit was een ander niveau omdat ik me zeer bewust moest zijn van wat ik droeg om de culturen hier te respecteren. En natuurlijk wilde ik me nog steeds stijlvol voelen!

Voordat ik inga op alles wat ik droeg, wilde ik je een paar algemene dresscoderichtlijnen geven die je moet volgen tijdens je bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten, Jordanië en Egypte. Elk land is een beetje anders, maar over het algemeen moet u:

Draag loszittende kleding Tops moeten je schouders bedekken en niet te onthullend zijn op de borst Rokken en jurken moeten de knie bedekken, maar de langere, midi-, enkel- of volledige lengte is het beste (vermijd korte rokken en shorts) Vermijd het dragen van strakke- passende of gescheurde broeken, spijkerbroeken, broeken Draag geen doorschijnende kleding Sjaals, vesten en sjaals zijn een geweldig accessoire om bij de hand te hebben voor het geval dat!

hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee stijl, lovers + friends gebreide camel broek, cinq a sept witte blazer met ruches aan de mouwen, ATM wit T-shirt, chloe sneakers, beis handbagage koffer

VERGELIJKBARE BROEKEN | T-SHIRT | VOOR MINDER | BLAZER | VOOR MINDER | SNEAKERS | BEPERKTE MATEN/KLEUREN TE KOOP | OPTIE VOOR MINDER | KOFFER

#1) Reisoutfit

De perfecte reisoutfit moet comfortabel en stijlvol zijn. De vlucht van Montrose, CO naar Dubai duurde in totaal 22 uur! GEEN MANIER Ik draag iets oncomfortabels. Ik koos voor een comfortabele gebreide Lovers + Friends broek met splitzoom. Ze zijn superzacht en rekbaar. Bovendien wist ik dat ik ze zou kunnen dragen als we op onze volgende bestemmingen aankwamen.

Vervolgens wil je een basic top of T-shirt dragen die je als laagje kunt dragen. Ik draag een wit T-shirt met V-hals dat je me de hele reis zult zien dragen. Ik droeg een witte blazer van Cinq a Sept met coole mouwen met ruches. Het is veelzijdig omdat het past bij de rest van de stukken die ik heb ingepakt. Toen ik in het vliegtuig stapte, heb ik deze blazer netjes opgevouwen en in een kubus in mijn tas gestopt. Ik heb het niet de hele vlucht gedragen.

Om de look helemaal af te maken draag ik deze super toffe Chloe sneakers. Ik vind het geweldig dat ze neutraal zijn, zodat ze overal bij passen en het stiksel is zo uniek. Ze zijn ook comfortabel en hebben zelfs een klein platform om hoogte toe te voegen. Geloof het of niet, ik heb maar drie paar schoenen meegenomen op deze reis!

Als je mijn go-to reisoutfit-formule wilt zien, bekijk dan zeker dit bericht!

hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee-stijl, zwarte blouse van ba&sh, alice + olivia geborduurde midirok, mercedes castillo witte slippersandalen, witte prada raffia triangeltas, vierkante gucci-zonnebril hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee stijl, misa blauwe blouse met print, kut from the kloth witte jeans, omkeerbare valentino riem, chloe platform sneakers, prada raffia tas in wit

ZWARTE TOP | ROK | VOOR MINDER | BLAUWE TOP | JEANS | SNEAKERS | BEPERKTE MATEN/KLEUREN TE KOOP | OPTIE VOOR MINDER | TAS (UITVERKOCHT IN WIT) | KETTING | VOOR MINDER | SANDALEN | VOOR MINDER | RIEM | VOOR MINDER

#2) Verenigde Arabische Emiraten

Winkelen en bezienswaardigheden bekijken in Dubai

In Dubai is de jurk soepeler en zie je misschien meer toeristen met kortere mouwen en zoomlijnen, maar ik koos er toch voor om mijn schouders en benen te bedekken. Kortom, hoe uitdagender je jurk, hoe meer aandacht je op jezelf vestigt. Zelfs ik zag vrouwen die strakkere jurken of korte broeken droegen. Dus terwijl we aan het sightseeing waren en winkelen, droeg ik een zwarte geborduurde Alice + Olivia midi-rok. Het is een mooie rok! Het heeft een midi-lengte, dus op mijn 5’4 “frame is het iets langer, maar bij langere vrouwen past het als een echte midi. Ik heb het gestyled met een zwarte blouse van ba&sh. Het heeft een open rug die ik niet zou aarzelen om in de VS te dragen, maar tijdens deze reis droeg ik een getailleerd hemd om mijn rug te bedekken. Aan mijn voeten draag ik een paar supercomfortabele en chique geperforeerde instapsandalen van Mercedes Castillo. Deze zomer ga je nog veel meer van deze dia’s zien!

De look aan de rechterkant was een andere sightseeing-outfit. Ik draag een prachtige blauwe top met print van Misa. De print is echt mooi, hij is langer zodat hij je billen bedekt, maar hij is dun genoeg om in een spijkerbroek te stoppen zonder dat hij dikker wordt. Oh, en het is super lichtgewicht, waardoor het perfect is voor de warmere klimaten! Ik heb de top gestyled met wat Kut van de Kloth-jeans van minder dan $ 100, super rekbaar en comfortabel, en de perfecte lengte. Ik droeg de Chloe-sneakers en mijn nieuwe witte raffia Prada-tas. Ik zal binnenkort een grotere recensie over deze tas doen, dus houd ons in de gaten.

Een van de sleutels tot het inpakken van licht is het minimaliseren van schoenen (maximaal 3 paar) en het meenemen van slechts één handtas die je overal bij kunt dragen. Zorg ervoor dat het veelzijdig, stijlvol en iets is waar je van houdt!

hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee stijl, Sheikh Zayed Grand Mosque, Abu Dhabi, wat te dragen Sheikh Zayed Grand Mosque, zadig & voltaire roze gestreept shirt, kut from the kloth witte wijde pijpen jeans, roze hoofddoek, chloe sneakers

OVERHEMD | VOOR MINDER | JEANS | SNEAKERS | BEPERKTE MATEN/KLEUREN TE KOOP | OPTIE VOOR MINDER | KETTING | VOOR MINDER | GELIJKAARDIGE SJAAL

Sjeik Zayed-moskee in Abu Dhabi

Als je moskeeën en andere religieuze plaatsen bezoekt, moet je je bescheiden kleden. Als je ergens specifiek heen gaat, moet je onderzoeken of ze een specifieke dresscode hebben voordat je gaat.
Op een dag bezochten we de Sheikh Zayed Grand Mosque (die trouwens absoluut prachtig is…meer daarover in de post van morgen!). U bent verplicht losse kleding te dragen met lange mouwen, broekjes tot aan de enkel en een hoofddoek.
Ik draag een lichtroze en wit gestreepte Zadig & Voltaire overhemd. Het was perfect voor deze reis omdat het alles bedekt hield, maar het is lichtgewicht, dus ik kreeg het niet warm. Ik heb het gestyled met dezelfde Kut van de Kloth witte jeans, Chloe sneakers en een hoofddoek.

hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee-stijl, patbo-jurk, hoofddoek, paco rabbane dikke ketting, mercedes castillo witte schuifsandalen, kamelen rijden in de woestijn

hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee-stijl, patbo-jurk, hoofddoek, paco rabbane dikke ketting, mercedes castillo witte schuifsandalen, kamelen rijden in de woestijn

hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee-stijl, patbo-jurk, hoofddoek, paco rabbane dikke ketting, mercedes castillo witte schuifsandalen, kamelen rijden in de woestijn

JURK | ZOEK MINDER | SANDALEN | VOOR MINDER | KETTING | VOOR MINDER

Woestijnsafari in Dubai

We hadden een geweldige nacht in de woestijn waar we kamelen reden en aten. Het was zeker een van die knijpmomenten! Ik droeg mijn PatBo-jurk die je je misschien herinnert van dit bericht. Het heeft een open rug en uitsparingen aan de zijkanten, maar met de langere zoom en het feit dat het alleen onze familie en onze gidsen waren, voelde ik me geweldig en glamour!

hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee stijl, Jeruzalem, israël, wat te dragen in Jeruzalem, brochu walker kanten trim trui, kut from the kloth witte jeans, chloe sneakers, neutrale sjaal, hariatt isles hoed hoe je je moet kleden in het midden-oosten, de dresscode voor vrouwen in het midden-oosten, het midden-oosten voor vrouwen, hoe je opgaat in het midden-oosten, schoenen om te dragen in het midden-oosten, wat te dragen in het midden-oosten, hoe je er stijlvol uitziet in het midden-oosten, erin busbee, busbee stijl, Jeruzalem, israël, wat te dragen in Jeruzalem, brochu walker kanten trim trui, kut from the kloth witte jeans, chloe sneakers, neutrale sjaal, hariatt isles hoed

TRUI | JEANS | SNEAKERS | BEPERKTE MATEN/KLEUREN TE KOOP | OPTIE VOOR MINDER | VERGELIJKBARE SJAAL | ZONNEBRIL

#3) Israël

Soeks in Jeruzalem

In Jeruzalem heb je zo’n diverse mix van culturen, dat je je het beste conservatiever kunt kleden. Het zou bijvoorbeeld vreemd hebben gevoeld om door de kerk te lopen waar Jezus werd gekruisigd, de kerk van het Heilig Graf, met een afgeknipte spijkerbroek en een T-shirt aan. Terwijl ik door de Arabische soeks liep, droeg ik dezelfde witte spijkerbroek…kun je al zien hoeveel ik van deze spijkerbroek hou?! (Opmerking: ze rekken VEEL, neem de maat MINDER!) De trui die ik draag is van Brochu Walker. Het heeft echt mooie kanten details rond de V-hals en zoom, zodat het eruit ziet als een 2-in-1, maar het is allemaal uit één stuk. Ik droeg ook een neutrale sjaal om mijn borst te bedekken als dat nodig was. Terwijl we buiten waren, droeg ik mijn nieuwe Hariatt Isles-hoed die momenteel uitverkocht is, maar ik heb een zeer vergelijkbare optie gekoppeld.

Trouwens, als je een witte spijkerbroek meeneemt op vakantie en ze krijgen er iets op, maak je hotel dan gewoon schoon met een beetje zeep en water. Wees niet bang voor wit… het leven is te kort!

Wat ik droeg op een feest in Israël bij de Dode Zee, witte jurk zonder rug van Elliatt

Wat ik droeg op een feest in Israël bij de Dode Zee, witte jurk zonder rug van ElliattWitte jurk

Dode Zee feest!

Om de 70e verjaardag van een zeer dierbare vriend te vieren, bleven we allemaal overnachten aan de Dode Zee! Het was super winderig in het hotel met uitzicht op de zee (zoals je op de foto’s kunt zien). Voor het feest droeg ik deze prachtige witte gehaakte jurk zonder rug met mijn witte slippers. Ik hield van het dragen van deze jurk en voelde alsof het de perfecte combinatie was van sexy verfijning. De schoenen en tas maakten de algehele look comfortabeler en casual.

het plannen van een reis naar het Midden-Oosten, waar te gaan in het Midden-Oosten, hoe een reis naar het Midden-Oosten te plannen, Dea Sea, israel side dode zee, erin busbee, busbee style, busbee familiereizen, Dode Zee reis, wat te doen in de dode zee, minerale modder in de dode zee, drijven in de dode zeeThis post Hoe gepast te kleden in het Midden-Oosten en wat ik droeg!
was original published at “https://busbeestyle.com/how-to-dress-in-middle-east/”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments